Roeken Totale Installatie

Roeken Totale Installatie bestaat uit Pascal Roeken en is een installatiebedrijf in de regio Drunen – Waalwijk – Boxtel – Schijndel – Sint-Oedenrode – Den Bosch. Na ruim 10 jaar ervaring te hebben opgedaan bij verschillende bedrijven in o.a. loodgieterswerk, dakwerk, koper- zinkwerk en in cv installatie, zijn wij sinds 2009 als zelfstandige actief in de installatietechniek. Hierbij hebben we ons gespecialiseerd in installatie, onderhoud en de service van cv-installaties, ventilatiesystemen en de zonnesystemen.

Roeken Totale Installatie verricht verschillende werkzaamheden bij woningbouw, bedrijven en particulieren. Dit kan zijn gas, water en riool werkzaamheden, sanitaire installatie, maar ook werkzaamheden aan de centrale verwarming. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen / vervangen van uw cv-ketel of onderhoud en service aan uw ketel of boiler. Ook voor storingen en problemen kunt u bij ons terecht. Maar ook voor zink- en koperwerk, dakwerk en complete verbouwingen kunnen wij u van dienst zijn. Tevens zijn wij officieel Atag dealer.

Roeken Totale Installatie gevestigd te Drunen voor de regio Schijndel, Waalwijk, Boxtel, Sint-Oedenrode en Den Bosch is een erkend installatiebedrijf via Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland ofwel SEI. OK CV is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen installatiebedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label uw cv-ketel inspecteren en onderhouden. Wij als Energie Service Specialist zijn die gene die de cv-installatie kunnen onderhouden. Uiteraard zijn wij hiervoor gediplomeerd. Zo weet u zeker dat het onderhoud aan uw cv-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.